Sunday, June 5, 2011

again and again

semalam dinner makan pizza, balik-balik umah ade pizza lagi.
tapi dah tak makan, just tengok. hehe

pagi tadi breakfast dengan pizza lagi. yummy. giler pizza betul aku nii.


sebelum sign in blog tadi banyak jeh idea nak update, tapi dah bukak new post tak tahu nak tulis ape lak. blur kejap.

dekat fb semalam heboh dok komen pic aku makan pizza. and i wanna say sorry to my aunt, i dah delete that pic. hehe. jangan marah haa.

dan semalam lagi, overdose vitaminE. sepatutnye telan sebijik jer. tapi malam tu telan lagi sebijik sebab aku lupe pagi dah telan. nampaknye cepat laa hilang parut kat muka aku nii gara-gara overdose. haha


and, once again i miss him.

4 comments:

  1. me???? x indu ke??? rjin betul u update skunk ekk

    ReplyDelete
  2. u????? x pun...hahahahha...skrg kan cuti..xde kje..

    ReplyDelete
  3. hanie,,,ko mu pun rndu jgk...hehe

    ReplyDelete