Friday, July 12, 2013

throwback

update today sempena my dear mr chef dah berangkat naek bus ke tempat kerja. tadi sempat berbuka dengan dia. masing-masing tak banyak cakap. sayu kot nak berpisah. seriously im upset. gonna miss him damn much. nobody's can replace him in my heart.

ok, sebelum aku melencong potpet-potpet citer benda laen, baek gtau dulu tujuan asal buat entry nii. sebenarnya takde yang menarik pun, just nak citer conversation kiteorang mase mula-mula dia nak masuk line dulu.hihi. tapi nii bukan lah first conversation pun. yang dalam fb aku sume dah selamat dalam tong sampah. dalam fb dia naceb ada simpan lagi. ada laa jugak kenangan kiteorang.









timbul sedikit kekeliruan kat sini. mana satu aku punya, mana satu dia punya. aku sendiri pun confuse, haha. tu laa gedik nak guna DP sama sangat. dia relakan je apa aku buat kat fb dia. harap awak banyakkan bersabar dengan kerenah saya.

ok, yang last nii dia mintak phone number aku. ase kelakar bila baca balik, and aku mula laa senyum sorang-sorang. macam syok sendiri pun ada entry nii. haha. kalau aku rindu dia, mesti aku baca benda nii and baca komen-komen kiteorang dulu. dia takde lah romantik pun, tapi sweet tu ada la.

setelah macam-macam cara aku buat nak up entry nii, akhirnya dengan bantuan my bff dia suh aku guna snipping tool. baru lah menjadi. lau nak printscreen asal nak dekat ciap je mesti kuar crash. memang time tu membara hati nii. k lah, salam jumaat dan salam ramadhan.

2 comments:

  1. sweet soul :))) i doakan hubungan ni kekal sampai ke syurga.

    ReplyDelete