Wednesday, July 18, 2012

university of --------

cilok from fb cikgedik


yuhuu, aku dah check daa UITM mane aku dapat. punya lah jauh. haha. berangan dapat shah alam tapi tup-tup machang jugak tempat aku. 

beratnya rasa hati nak melangkah pergi tapi apakan daya aku terpaksa. oppps. tak jadi nak nyanyi lagu nii sebab dapat dekat sangat. haha. sume pakat gelak mase check tawaran ni.
my mum orang paling happy kot bila dapat tahu aku dapat dekat. senang katenye. jimat belanja. pastu dapat balik selalu. takde lah drama air mata nanti.

sume dah settle. aku daftar 1september nanti. lagi sebulan lebih. sempat laa nak uruskan yang mane patut. gpun dekat jer, takyah nak kelibut sangat.

2 comments:

  1. dekat pun, jangan nak amek ringan ok :D

    ReplyDelete
  2. hehe,,ye laa mkcik..(kan dh kne mrh ng cikgedik)

    ReplyDelete